За нас

„БИОМЕД ЛАБ“ е прва приватна здравствена лабораторија за молекуларна дијагностика во Република Македонија основана во 2013 година.


НАША МИСИЈА

  • Рано откривање на болестите со примена на најсовремени методи
  • Висока стручност од областа на молекуларна дијагностика и генетика
  • Примена на стекнатите знаења за поздрав и поквалитетен живот
  • Активна соработка со водечки меѓународни научни институции и универзитети
  • Зголемување на информираноста преку активна комуникација со населението

Лојалност

Лојалност, посветеност и етика се главни одлики на нашето работење.

Афинитет

Афинитет за стекнување на титула: „Најдобрата лабараторија за молекуларна дијагностика во регионот.“

Брзина

Брзо и ефикасно изработување на анализи со врвна стручност и професионализам.

Анализи

Лабораторијата е опремена со најсовремена апаратура која што овозможува брза и точна дијагностика со молекуларно-дијагностички методи.
„БИОМЕД ЛАБ“ секојдневно работи на зголемување на бројот на нови анализи во согласност со најсофистицирани методи од областа.


Иако сме релативно нови, во досегашното постоење успеавме да направиме соработка со повеќе здравствени установи од регионот кои се веќе докажани во својата професионалност и стручност, како и со врвни научници од областа.

Во склоп на лабораторијата постои и истражувачки оддел за анализа на важните биолошки процеси на молекуларно ниво, со цел подобрување на човековото здравје.

Исто така, „БИОМЕД ЛАБ“ извршува лабораториски и консултативно-стручни услуги.


Информации за контакт

  • 08:00 до 16:00
  • Ванчо Питошески 19а, 6000 Охрид
  • +389 (0) 46 511 022; +389 (0) 75 518 657
  • contact@biomedlab.mk

Оставете ни порака

Template by W3layouts